Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аре бе Боббка ,целия 155 форум те издирва. Аз даже ти и звънях оня ден ,а ти все едно се криеш.Изпускаш събитието на годината Националната 155 среща.
    Ето това прочети и ще си в час.
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36533
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 18:44.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
      Аре бе Боббка ,целия 155 форум те издирва. Аз даже ти и звънях оня ден ,а ти все едно се криеш.Изпускаш събитието на годината Националната 155 среща.
      Ето това прочети и ще си в час.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=36533
      На морето съм бе братле.....веднъж в годината съм с дъщеря си и тоя месец съм яко на педалите обикалям насам натам няма спирка и за нет не осътава време....
      старият тел. номер потъна....новият е 0884559742...аз го смених и в раздела за взаймопомощ...
      Ще гледам да се разпиша......
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        На морето съм бе братле.....веднъж в годината съм с дъщеря си и тоя месец съм яко на педалите обикалям насам натам няма спирка и за нет не осътава време....
        старият тел. номер потъна....новият е 0884559742...аз го смених и в раздела за взаймопомощ...
        Ще гледам да се разпиша......
        Каже къде си на това море бре,аз си търся евтинка оферта от 18 август?
        Дъщерята на колко лета е?
        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Каже къде си на това море бре,аз си търся евтинка оферта от 18 август?
          Дъщерята на колко лета е?
          Ти за дъщерята забрави..)...Василико....на един к.р от Царево...но не е евтинко....140лв. на ден за луксозна къщичка....4-5 човека се събират нормално.....но лошото е за сега са заети...в началото на месеца бяха свободни...ако имаш нещо предвид кажи...ще разгледам и ще ти звъна да ти кажа какво къде и как...наоколо..
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Така, сега се прибирам от път, и лекичко прегрял ви пускам ъпдейтнатия списък с приведените до момента пари :
            1. Аlfa User - 10 лв за 1 бр;
            2. Alfa Corse - 18 лв за 2 бр;
            3. wrc - 18 лв за 2 бр;
            4. DJ - 9 лв за 1 бр;
            5. jandarm - 18 лв за 2 бр;
            6. AnastasKOSTOV-REX - 18 лв за 2 бр;
            7. TRENDi - малко повече от 18 лв за 2 бр
            8. 1239 - 9 лв за 1 бр;
            9. vesak - 18 лв за 2 бр;
            10. mitaka_111 - 18 лв за 2 бр;
            11. Madjo - 27 лв за 3 бр;
            12. gboiaj - 18 лв за 2 бр;
            13. Buxalkata - 18 лв за 2 бр;
            14. Furious 155 - 18 лв за 2 бр;
            15. arieca155 - 18 лв за 2 бр;
            16. vaklinator - 18 лв за 2 бр;
            17. Wolfy - 18 лв за 2 бр;
            18. rumenti77 - 10 лв за 1 бр;
            19. MUROMAN - 72 лв за 9 бр;
            20. The Game - 20 лв за 2 бр;
            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 19:03.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Колеги, искам да попитам за колко часа е предвидено мероприятието? Съжалявам, ако е споменато някъде и не съм видял, но са вече 28 страници а не мога да следя редовно И също така в колко ще тръгваме ако е от София?
              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Vesko84 Покажи съобщение
                Колеги, искам да попитам за колко часа е предвидено мероприятието? Съжалявам, ако е споменато някъде и не съм видял, но са вече 28 страници а не мога да следя редовно И също така в колко ще тръгваме ако е от София?
                МА ти спиш бряяя
                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Няколко поста по-назад е показано мястото за събиране на всички групи в Пловдив - там е указан и часа.
                  Повтарям - часа на събиране на групите предлагам да е около 12.30. Да изчакаме някой евентуално окъснял докъм 13.00, и после в колона да потегляме към мястото на срещата.
                  Мястото според последните обсъждания, е паркинга на Метро 2. За групата от София и откъм морето - това е първата (съответно третата) отбивка към Пловдив от магистралата - от там карате само направо, има и указателна табела Метро (по пътя за Пампорово). За групата от Пазарджик - Метро 2 се пада от лявата ви страна, на кръстовището с околовръстния път. На показаната тук карта Метро 2 е съвсем леко на север от кръстовището на Пазарджишко шосе (Е80) и път 805.

Comment

• Колеги,ако на някой му трябват 2 гуми Dunlop sp sport 205/45/16 DOT01 и 02 без кривини и жаби с малко грайфер-да ги мятам в багажника,цена-2 бири
                    Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                    Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                    Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                    Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Имаш ЛС, запази ми ги !

Comment

• Запазени
                        Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                        Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                        Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                        Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Все пак ... ако някой междувременно прояви интерес за гумите - нека се договаря със собственика - аз искам първо да ги видя.

Та по темата все пак - утре се разбрахме със управителя на почивната станция да се видим и да дам капарото за 25.07 - това официално означава, че всякакви нови записвания за нощувка ще стават само на място, и ако има свободни стаи. Същото се отнася и за менютата - заявявам уточнените до момента, а който дойде допълнително, ще поръчва каквото има на разположение в кухнята - никой няма да остане гладен все пак
                          Доколкото знам, софийската група в момента се договаря за пътуването - как и кога точно. Ще се радваме, ако пуснат инфото тук - което важи и за колегите от другите места. Хубаво ще е да имаме някаква приблизителна представа колко коли, откъде и кога горе-долу ще дойдат, за да знаем колко да изчакваме.
                          Утре ще получа и стикерите за срещата, и тези с никовете - повтарям, че ще се раздават по един стикер на кола (бройката е ограничена) и стикер с ника на шофьора (според заявените бройки).
                          Все още чакам някои хора да ми приведат пари за тениските - утре подавам окончателната заявка във фирмата, за да станат навреме до срещата. По-горе е публикуван списъка с изпратилите пари до момента, нека всички бъдем съвестни...

Comment

• за колите от СОФИЯ,сабираме се на царна маца,демек на последната бензиностанция на ЛУКОИЛ,намира се след караулката посока-ПЛОВДИВ,,,от 9,30 до 10- и после лека полека,,,,

Comment

• Здравейте,
                              малко късно виждам темата. но със сигурност ще се включа в мероприятието. Само за през деня без нощувка.
                              Само не мога да разбера кога ще се тръгва от София.
                              Моля някой да уточни този въпрос.

Ако остане някоя тениска свободна аз ще я купя с удоволствие.
                              155 2.0 16v - ex
                              GTV 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от Odin Покажи съобщение
                                Здравейте,
                                малко късно виждам темата. но със сигурност ще се включа в мероприятието. Само за през деня без нощувка.
                                Само не мога да разбера кога ще се тръгва от София.
                                Моля някой да уточни този въпрос.

Ако остане някоя тениска свободна аз ще я купя с удоволствие.
                                виж малко над теб колега

Comment

Working...
                                X